Това е Радина Кърджилова, половинка на Деян Донков, актриса, майка на

...
Това е Радина Кърджилова, половинка на Деян Донков, актриса, майка на
Коментари Харесай

Модерни и елегантни съвети за стил от една родна звезда – Радина

Това е Радина Кърджилова, половинка на Деян Донков, актриса, майка на две деца, известна жена. И като доста други млади и известни у нас, има профили и доста почитатели, само че там можем да попием много от нейния удобен и моден усет за облекла, за разлика от безсмислените, разголени фотоси на мнозина.


Радина демонстрира стила си с доста персонално наличие и емфатичен усет. Ето няколко акцента от нейните снмкии –

Зимата се съчетава с облекла в бяло – Да се облечем в бяло е най-лесният метод да реализираме елегантна и „луксозна“ визия с дребни (и даже никакви) старания. От закостенял костюм до минималистични връхни облекла, които могат да бъдат наслоени една върху друга или „смесени“ с класическите нюанси – опциите са доста, а изборът е единствено и само ваш!

Аксесоарите – шапката, шал, ръкавици. Има нещо доста елегантно в жена, която носи подобаваща шапка. Отчасти загадъчна, отчасти изтънчена, изцяло стилна, федора, барета или клош: шапката става задължителна, когато времето застудее. Да, дано не забравяме и топлината.

Тази година настоящо е дългото палто – то е комбиниране сред блейзър и дебела жилетка и стои ужасно както в по-елегантни, по този начин и в по-ежедневни съчетания.



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР